My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η ομιλία Τζιτζικώστα στο Κιλκίς

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή», εξαπέλυσε απ` το Κιλκίς, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κατά τη διάρκεια της 2ης προεκλογικής ομιλίας του σε συγκέντρωση φίλων του στο Κιλκίς, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή» αλλά «την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η απαισιοδοξία τελειώνει».

«Η Ν.Δ. θα αλλάξει και την επομένη μέρα θα είναι ενωμένη», είπε, τονίζοντας ότι την ενότητα της παράταξης την εγγυάται προσωπικά.

«Σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει», είπε ο κ. Τζιτζικώστας προσθέτοντας:

 «Σε λιγότερο από 12 μήνες, στραγγάλισαν την οικονομία, αποσταθεροποίησαν το τραπεζικό σύστημα, έφεραν τα capital controls και βύθισαν τη χώρα στην αβεβαιότητα και τη νέα ύφεση. Και στη συνέχεια, μόνοι τους συμφώνησαν και υπέγραψαν το τρίτο, το χειρότερο και πιο βαρύ μνημόνιο, το μνημόνιο των φόρων και της ανασύστασης του παλιού κομματικού κράτους».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να σταματήσει να παίζει με τα εθνικά θέματα», τον κατηγόρησε ότι ζητάει τη «συνενοχή» των άλλων κομμάτων και όχι την εθνική συνεννόηση και έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των αγροτών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να «γκρεμίσει» τον αγροτοδιατροφικό τομέα, η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συναινέσει στα «εγκλήματα» της.

Φωτό: EUROKINISSI

Σχολιάστε