My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ για το επίδομα

Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ επικρίνει την κυβέρνηση για το θέμα του επιδόματος παραμεθόριων περιοχών, γνωστοποιώντας ότι ενημέρωσε σχετικά την πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά, καθώς και τα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα του κόμματος, και δηλώνοντας ότι «θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της απόσυρσης της δυσμενούς αυτής ρύθμισης για το νομό μας».

pasok-kilkis-002Στο μεταξύ, τροπολογία για τη διατήρηση του επιδόματος κατέθεσαν χθες Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου οι βουλευτές Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ).

Η ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς:

Αναφορικά με το επικείμενο κόψιμο του επιδόματος παραμεθορίου στους δημοσίους υπαλλήλους των νομών Κιλκίς, Πέλλας, Δράμας και Σερρών, όπως προβλέπεται στο άρθρο 19 στο νομοσχέδιο για το Νέο Μισθολόγιο του Δημοσίου που κατατίθεται Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στη Βουλή και αφορά τα προαπαιτούμενα, υπενθυμίζουμε ότι:

Μέχρι και το Μάρτιο του 2012 ο Νομός Κιλκίς, καίτοι παραμεθόριος, δεν ελάμβανε το σχετικό επίδομα όπως άλλοι νομοί. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο τότε βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την «άνιση μεταχείριση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών, στους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα που υπηρετούν στο Νομό Κιλκίς» με το ερώτημα: Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στη χορήγηση του οικονομικού κινήτρου για υπαλλήλους που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, μη εφαρμόζοντας μισθολογικά την απόφαση χαρακτηρισμού του Νομού Κιλκίς ως παραμεθόρια περιοχή με το Ν.3731/2008.

Εντέλει, μετά από εντατικές ενέργειες και διαβούλευση με τα αρμόδια υπουργεία ευοδώθηκαν οι προσπάθειες αυτές και έκτοτε το Κιλκίς λαμβάνει το επίδομα αυτό των 100 ευρώ.

Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάει να κόψει το επίδομα αυτό από χιλιάδες συμπολίτες μας.

Άραγε τώρα ο νυν κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιμνημονιακός αλλά τώρα όψιμος νεομνημονιακός τι θα ψηφίσει; Θα δώσει την συγκατάθεση του στη νέα αυτή μισθολογική μείωση;

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ενημέρωσε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά καθώς και τα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα του κινήματος και θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της απόσυρσης της δυσμενούς αυτής ρύθμισης για το νομό μας.

 

Σχολιάστε