My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η νεολαία, κινητήρια δύναμη

ploutarxos-eleutheriadisΤου Πλούταρχου Ελευθεριάδη, αστυνομικού.

Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή  μας και να απαλλαγούμε από την καθημερινότητα που στερεί τα όνειρά μας. Αποζητάμε αξίες και οραματιζόμαστε έναν κόσμο καλύτερο και δικαιότερο με ίσες αξίες και ιδανικά για όλους .

Ως πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών  Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην πανελλήνια ομοσπονδία Αστυνομικών υπαλλήλων και για δυο χρόνια πρόεδρος στην τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών,  έχω μοιραστεί και έχω βιώσει την απόγνωση και την δυστυχία των νέων .

Χρέος της γενιάς μας είναι η ανατροπή.  Η απαλλαγή μας  απο το υπάρχον σύστημα Αυτοδιοίκησης, το οποίο στέρησε τις ευκαιρίες και προσβάσεις των νέων στις πρωτοβουλίες . Θέλουμε να δώσουμε διέξοδο στις ανησυχίες και να ξαναπιστέψουμε στις ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ Δημοτών και Δήμου.

Επιθυμώ και θα προσπαθήσω με όρεξη, , αλληλεγγύη , συλλογικότητα  και προσωπική δουλειά να προσφέρω στον Δήμο μας, ενάντια στην αδικία, στο ψεύδος και στην υποκρισία.

Εμπιστεύομαι την κ. Σόνια Συμεωνίδου με την παράταξη ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, γιατί έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι λείπει το προσωπικό συμφέρον και αγωνίζεται μόνο για τα δικαιώματα των Δημοτών.

 

Σχολιάστε