My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η ΜΑΚΙ για την ασφάλεια σε Διαδίκτυο

onned-kilkisΗ Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση, που πρόσκυται στη ΝΔ, πραγματοποίησε καμπάνια με τίτλο «Μην ψαρώνεις…με ό,τι δεις!».

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση των νέων και ιδιαίτερα των εφήβων και των μαθητών, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και συμβουλές για την προστασία των χρηστών από κακόβουλες συμπεριφορές.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού έξω από Γυμνάσια, Λύκεια και στέκια νέων σε 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ διεξάγεται ενημερωτική εκστρατεία με συμβουλές πάνω στο θέμα, στα μέσα ypologistesκοινωνικής δικτύωσης.Παράλληλα, σε πολλές από τις πόλεις θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις πάνω στο θέμα από ειδικούς.

Στο Κιλκίς, μέλη της Μ.Α.ΚΙ. και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. βρέθηκαν στο 1ο γυμνάσιο όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό καθώς και συνομίλησαν με μαθητές και καθηγητές για τους κινδύνους του διαδικτύου και πως πρέπει να προστατεύονται οι νεαροί χρήστες από αυτούς. Επίσης επισκεφθήκαμε ίντερνετ καφέ της πόλης όπου και εκεί διανεμήθηκε έντυπο υλικό.

Σχολιάστε