My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η μάχη της μπριζόλας

pame louketoΚαλύτερα να μας δίνουν την παρακράτηση φόρου και να κρατάνε τον μισθό.

Του Λάκη Μπέλλου – efsyn.gr

Η τρόικα ξεφτιλίζει εντελώς τους υπουργούς. Στις συσκέψεις τούς καλεί επτά επτά, οκτώ οκτώ, σαν κοπάδι ένα πράμα.

Περιμένουν στο σαλόνι του υπ. Οικονομικών και τους φωνάζουν μετά έναν έναν. Οπως στα ιατρεία.

Έχουν και παλιές εφημερίδες εκεί, να ρίχνουν καμιά ματιά, να περνάει η ώρα. Είναι τόσο παλιές οι εφημερίδες που υπάρχουν ακόμα αγγελίες εύρεσης εργασίας, ζητούνται για ενοικίαση και δεν αγοράζω χρυσό.

Η τρόικα εντυπωσιάστηκε από τον Αδωνι και συμφώνησε μαζί του αμέσως. Τρόμαξαν μάλιστα για τις περικοπές που πρότεινε και του είπαν να μην είναι τόσο ανάλγητος.

Η είδηση που βγαίνει είναι ότι τώρα με τις άδειες όταν φεύγει κάποιος από την τρόικα θα τον αντικαθιστά ο Αδ. Γεωργιάδης.

Με τον Μητσοτάκη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για ό,τι λένε οι τροϊκανοί ο Κυριάκος γουρλώνει τα μάτια του. Αυτοί ανησύχησαν πολύ και έτσι θα κάνουν λιγότερες απολύσεις.

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ενθουσιωδώς στο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Του ζήτησε δε να καρφώνει στο ΝΒΑ, όπως καρφώνει ο ίδιος τους Ελληνες.

Ο νεαρός Ελληνας άσος του μπάσκετ απάντησε στον κ. Σαμαρά ότι τον θαυμάζει, γιατί έχει κλεψίματα ρεκόρ σε μισθωτούς, συνταξιούχους κ.λπ. και του έδωσε ένα πράσινο καπελάκι γιατί έγινε ΠΑΣΟΚ.

Ο κάπτεν Γουέι της Cosco, αφού τον ξήλωσαν στην Κίνα, πήρε τηλέφωνο τον Βενιζέλο και του είπε σκασμένος στα γέλια να κάνει τελετή για να επιστρέψει το παράσημο.

Εκτακτο: Δεν πρόκειται να θιγεί το 8ωρο, πέραν της 16ωρης εργασίας.

Τώρα γιατί φτάσαμε στο προσκύνημα στην τρόικα; Λόγω μπριζόλας! Το είπε με τον πιο επίσημο τρόπο ο Πάγκαλος. Κατήγγειλε ότι ο Καραμανλής σε όλη τη θητεία του χλαπάκιαζε μπριζόλες και μετά κοιμόταν σαν βόδι και ήρθε το Μνημόνιο, που, κατά τα άλλα, είναι ευτυχία.

Είναι απολαυστικοί όμως οι διαξιφισμοί μεταξύ ευτραφών. Ο Καραμανλής απάντησε αστραπιαία: «Πείτε ότι τις μπριζόλες στα Ιμια τις πήρε ο αέρας».

Και οι δύο παραπάχυναν όμως. Και μόνοι τους να κλείσουν τραπέζι, τους κλείνουν τραπέζι γάμου για να χωράνε. Θα βάζαμε και κοινή φωτογραφία τους, αλλά θα έπρεπε να συνεχίζεται στις επόμενες 5 σελίδες.

Μπριζόλες μην περιμένουμε. Το καινούργιο που έρχεται μετά τις ομαδικές απολύσεις είναι ότι έρχονται και οι ομαδικές εκτελέσεις.

Σχόλια
One Response to “Η μάχη της μπριζόλας”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Μην ανησυχείτε για τις μπριζόλες, με τις οποίες έχουν έρωτα όχι μόνο οι αναφερθέντες πολιτικοί, αλλά όλοι οι ‘Ελληνες. Oι τράπεζες λοιπόν στα πλαίσια της τόνωσης της αγοράς, φαίνεται οτι δίνουν “δάνεια εστίασης” με χαμηλό επιτόκιο. Ετσι μόνο εξηγείται το φαινόμενο ότι εν μέσω κρίσης κρεοπωλεία, καφετέριες και ταβέρνες “δεν καταλαβαίνουν τίποτε”. Σου λέει(η τράπεζα), αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε δάνεια κατοικίας, τί είναι ακόμα ελκυστικό στον ‘Ελληνα; Ο φραπές και η μάσα. Βγάλε λοιπόν ένα πακετάκι ώστε να τον πιεί προς δόξαν του ουρανίσκου του, αλλά και να λαδώσει το αντεράκι του, που τόσο έχει καλομάθει και που θά ‘ναι το τελευταίο που θα δυσαρεστήσει. Σαράντα χρόνια “φουρναραίοι”, κάτι έμαθαν απο ψυχολογία της “μάζας”.
    Αμ’ πώς!

Σχολιάστε