My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η Κιλκισιώτισα φιλάνθρωπος μαντάμ-Σούλα

Η είδηση ότι ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στη Πάτρα προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά δημοτικό σχολείο της πόλης προκειμένου να σιτίζονται οι μαθητές, εντυπωσίασε το πανελλήνιο. Λοιπόν, η εν λόγω ιδιοκτήτρια, γνωστή με τ` όνομα μαντάμ-Σούλα, κατάγεται απ` το Κιλκίς. Όπως, μάλιστα λέει στο “Πρώτο Θέμα”, ο πατέρας της ήταν αντάρτης, που τον έχασε στα 18 της. Τότε έφυγε απ` το Κιλκίς για τη Θεσσαλονίκη για να γίνει καθαρίστρια.

Διαβάστε τι γράφει για την περιπετειώδη ζωή της, η ιστοσελίδα korinthiakoi-orizontes.gr:

Η 67χρονη “μαντάμ Σούλα” είναι η ιδιοκτήτρια των δύο πιο φημισμένων οίκων ανοχής της Θεσσαλίας, γεγονός που της έχει δώσει τη δυνατότητα να επενδύει εκατομμύρια. Ωστόσο, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε ούτε ότι δεν είχε να φάει ως παιδί ούτε εκείνη αλλά ούτε και η τυφλή μάνα της.

Όπως δηλώνει στο “Πρώτο Θέμα”, «δούλευα από την ηλικία των 11 ετών ως υπηρέτρια σε σπίτια. Τότε ήταν που γνώρισα και τον πατέρα του παιδιού μου, ένα αγόρι 14 ετών. Ο πατέρας του ήταν μαυραγορίτης από το Κιλκίς και ο δικός μου αντάρτης» δηλώνει  στην εφημερίδα και συμπληρώνει…

«Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 18 μου ο άντρας μου πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Πώς να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί»;
Από το Κιλκίς κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε ως καθαρίστρια σε σπίτια, αγρότισσα στα χωράφια, ακόμη και πλύστρα σε εργοστάσιο. Το γεγονός ότι η μητέρα της έμεινε τυφλή εξαιτίας ενός προβλήματος στα μάτια, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ήταν όμορφη άρχισαν να καλλιεργούν στο μυαλό της την ιδέα να γίνει ιερόδουλη. “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Η ανάγκη όμως με έκανε να αντέχω. Έβγαλα πολλά χρήματα και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό που έκανα», λέει.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της 67χρονης γυναίκας ξεκίνησε το 2007, ενώ τις επιχειρήσεις διαχειρίζεται σήμερα ο γιος της. Όπως έχει γράψει το thebest.gr η “μαντάμ Σούλα” είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής  στην Πάτρα. Η χορηγία της δεν περιορίζεται στην ομάδα του Βουκεφάλα αλλά και σε άπορες οικογένειες. Μάλιστα πολλές φορές, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν, η κ. Σούλα  δωρίζει βιβλιοθήκες σε σχολεία, όπως συνέβη στην Πάτρα, ή δίνει αίμα η ίδια ή τα «κορίτσια» της σε όποιον το ζητήσει. Ενώ όπως συνηθίζει να λέει η ίδια «Εγώ δεν έβγαλα λεφτά στην Ελβετία, τα έβαλα στην πορνεία».

Σήμερα η κυρία Σούλα απασχολεί 14 κοπέλες, Ελληνίδες αλλά και ξένες…
«Τώρα με την κρίση έχουν έρθει και Ελληνίδες και μου έχουν ζητήσει δουλειά. Ξέρεις, οι περισσότερες Ελληνίδες συνηθίζουν να δουλεύουν μόνες τους. Πηγαίνουν στο Κολωνάκι και κλείνουν τις δουλειές τους. Γι’ αυτό βλέπεις κοριτσάκια να κυκλοφορούν με τσάντες και παπούτσια αξίας 1.000 ευρώ ενώ η οικογένειά τους δεν έχει στον ήλιο μοίρα».

Κι ένα σχόλιο: Κατω τα χέρια από την μαντάμ Σούλα

 

Και ξαφνικά αυτή η πόλη κοκκίνισε και φόρεσε με θόρυβο πλερέζα για να μην φανεί το ηθικό της πένθος. Με κρότο δε, έκανε η είδηση τον γύρο των ΜΜΕ της χώρας, μαζί με το άρωμα του σκανδάλου που ήρθε να ταράξει την γαλήνη της καθαρότητας του ελληνικού τοπίου, στην εκπαίδευση, την πολιτική και την κοινωνία.

Η μαντάμ Σούλα, επάγγελμα πόρνη, έκανε χορηγία σε δημοτικό σχολείο των Πατρών προκειμένου να αγοραστεί  φωτοτυπικό. Ο Σύλλογος είχε κάνει έκκληση για χορηγία, αλλά η μόνη που συγκινήθηκε ήταν η πόρνη, που πέρα από χρήμα, είχε και ..τσίπα. Οι υπόλοιποι που τα έχουν, προτιμούν ως φαίνεται να τα δίνουν δημόσια και με φανφάρες, για την εκτόνωση της ανίας κοσμικών κυριών με φιλανθρωπικές εξάρσεις, ή να τα παντελονιάζουν και να τα βγάζουν στο εξωτερικό.

Μέγεθος πρώτο: Εν έτει 2012 τα σχολεία δεν έχουν φωτοτυπικό.

Μέγεθος δεύτερο: Τα σχολεία αναγκάζονται να καταφεύγουν στην ζητιανιά χορηγιών, καθώς το κράτος συγκινείται μόνο όταν μια άλλη …πόρνη πάει να το υποκαταστήσει.

Μέγεθος τρίτο: Η χορηγία ειναι καλή, αλλά παύει να είναι …τίμια  όταν γίνεται από μια πόρνη. Τότε η χορηγία γίνεται βλασφημία.

Σε  μια πόλη και σε μια χώρα που η πορνεία διατρέχει όλη  της τη ραχοκοκκαλιά και έχει επιφέρει σήψη από την πολιτκή και την οικονομία μέχρι την υγεία και την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την πνευματική ζωή και έχει πιάσει πρώτη θέση στη Βουλή των 300 υπηρετών της Τρόικας,  ήρθε να διεγείρει την σεμνοτυφία μας η μαντάμ Σούλα, η οποία στο κάτω- κάτω υπόσχεται και απόλαυση στους πελάτες της.

Προσέξτε την υποκρισία: Οι χορηγίες γίνονται αποδεκτές στην εκπαίδευση, ως νοοτροπία. Αυτό δεν καταγγέλλεται. Γενικώς θεωρείται έως και συγκινητικό, ιδίως στις μέρες μας που οι εκκλήσεις περί αλληλεγγύης πέφτουν εν είδη καταρρακτώδους βροχής, μερικοί δε οικοδομούν ακόμη και καριέρες πάνω στον εθελοντισμό και την ιδέα της βοήθειας που δεν ζητά…αντίδωρο.

Όμως η βοήθεια, περνάει απο face control. Άλλο να σε βοηθάει ένας κύριος με κοστούμι, άλλο μια πόρνη.

Αν ήταν ένας μεγαλόσχημος επιχειρηματίας που θα χρώσταγε στο δημόσιο εκατομμύρια, θα είχε κατακλέψει κράτος και εργαζομένους, θα ξέπλενε βρώμικο χρήμα και  θα ζήταγε και υπερτιμολόγηση για να βοηθήσει, θα του κάνανε άπαντες λιβανιστήρι, δημόσια και μη.

Διότι ακόμη και σήμερα ο κρυφός  κλέφτης εξακολουθεί να είναι πιο εκτιμητέος απο την φανερή πόρνη.

Όπως και ο μεγαλόσχημος ιερωμένος που φιγουράρει στις  τάξεις των Μασόνων με επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του σε αυτόν τον… ευαγή οίκο των προνομιούχων εκλεκτών υπόπτων.

‘Οπως και ο Μητροπολίτης που πάει βόλτα μαζί με τη Χρυσή Αυγή και διδάσκει ότι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, κατά το θεϊκόν νέον ερμηνευόμενον.

Όπως και ο  βουλευτής που χθες ψήφισε για την καταδίκη των εργαζομένων και τη δημιουργία ενός τοπίου πλήρους εκπόρνευσης.

Τι είναι τελικά πορνεία; Τι είναι αυτό που μας λερώνει και τι είναι αυτό που νομίζουμε ότι μας λερώνει;

Παίρνει πολύ κουβέντα…

Των Γιώτας Κοντογεωργοπούλου- Στέφανου Πολίτη – thebest.gr

Σχολιάστε