My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τα σχολεία του νομού Κιλκίς, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, υλοποίησαν με φαντασία και μεράκι πολυποίκιλες δράσεις, όπως:

α)κινητικές δραστηριότητες με  παιχνίδια Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου, Χειροσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αγωνίσματα στίβου, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, αντιπτέριση, ποδηλασία, σκάκι  καθώς και παιχνίδια ψυχοκινητικής αγωγής.

β) σε αρκετές σχολικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν ομιλίες  και προβολές ταινιών σχετικές με το θέμα της ημέρας καθώς και καλλιτεχνικές και εικαστικές δημιουργίες.

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις αθλητικές δραστηριότητες και τις υπόλοιπες δράσεις ανέδειξαν την επιτυχία της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στον τόπο μας.

Εκπροσωπώντας τη Διεύθυνση Β/θμιας  Εκπαίδευσης  Κιλκίς, τα μέλη της  Ομάδας Φυσικής Αγωγής Κιλκίς επισκέφθηκαν όλα τα σχολεία της πόλης όπου κατέγραψαν τις δράσεις  και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές καθώς και στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για την συμμετοχή τους στην ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού.

Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των σχολείων της Δ/νσης Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς. Ως υπεύθυνοι οργάνωσης των παραπάνω δράσεων, ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία, συμβάλλοντας έτσι στην καταξίωση της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ως μιας ημέρας ιδιαίτερης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σχολιάστε