My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η Ημέρα Ποδηλάτου στο Κιλκίς

Το ποδήλατο είχε την τιμητική του την Τετάρτη 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, με αρκετούς φίλους του αθλήματος να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης του Κιλκίς απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

Το “εναρκτήριο λάκτισμα” για έναν χαλαρό ποδηλατικό περίπατο στο κέντρο της πόλης με περάσματα από τον περιφερειακό δρόμο της Μ. Αλεξάνδρου, τη βρύση του Σαλάτς  με  αφετηρία και κατάληξη το Δημαρχείο Κιλκίς, έδωσε ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Στις ορθοπεταλιές ασκήθηκαν μικροί φίλοι του ποδηλάτου, εκπρόσωποι ποδηλατικών τμημάτων των Αθλητικών Συλλόγων ‘’Αίας’’, ΓΑΣ Κιλκίς,΄’Άθλος’’, ‘’Αετός’’ ‘’Κούπα’’, ‘’Άτλας’’ της ακαδημίας ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’, των Δρομέων Υγείας και των ομάδων των κ.κ. Γιώργου Φωτιάδη και Άγγελου Χιονίδη ενώ παρόντες ήταν και οι Σαμαρείτες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Η συμμετοχή, αντιπροσωπευτική λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του Covid – 19, εξέπεμψε σε ικανό βαθμό το μήνυμα της ημέρας: της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης στην καθημερινότητα των πολιτών, της ευεξίας που προσφέρει και της συμβολής του στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Σε όλους τους ποδηλάτες επιδόθηκαν από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Πουντζουκίδη βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σχολιάστε