My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η ζωγραφική των παιδιών της ΤΕΧΝΗΣ

texni2Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών των τμημάτων Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.

Χρώματα και εικόνες μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων απλώθηκαν στην επιφάνεια του εκθεσιακού χώρου της ΤΕΧΝΗΣ, συνθέτοντας ένα υπέροχο τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες, γονείς και παιδιά, απόλαυσαν με όλες τους τις αισθήσεις την τέχνη. Οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών ‘προς τέρψιν του βλέμματος’ άνοιξαν το δρόμο για έναν περίπατο στον κόσμο της παιδικής φαντασίας. Η ξενάγηση σε αυτόν τον περίπατο υποστηρίχθηκε μέσα από την παρουσίαση της 26χρονης πορείας της ΤΕΧΝΗΣ στην παιδική ζωγραφική με τη μορφή power-point και ταυτόχρονης αφήγησης από τον εικαστικό Νικόλα Μπλιάτκα.

 texniΣτη συνέχεια επιδόθηκαν τα τιμητικά διπλώματα στους μαθητές εκείνους που διακρίθηκαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του 2015 της NOVA ZAGORA: Παπαμηχαηλίδου Όλια, Μαυροπούλου Ανδριάνα, Δουδουλακάκη Αχιλλέα, Πουλτουρτζίδου Χρυσάνθη και Κερμανίδη Βασίλη.

Οι λιχουδιές και τα εδέσματα που παρασκευάσθηκαν από τους γονείς γέμισαν τον χώρο με τις όμορφες μυρωδιές και τις γαργαλιστικές τους γεύσεις. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών σφράγισε την επιτυχία της εκδήλωσης και συνόδεψε την αποχώρησή τους.

Σχολιάστε