My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η εκδρομή συνταξιούχων του Κιλκίς

Χρυσή Λάρνακα-verginaΣτην τελευταία εξόρμηση του Συλλόγου μας στις 28-11-2013 στην ημερήσια εκδρομή μας επισκεφτήκαμε το μουσείο της Βεργίνας με τους τάφους του Φιλίππου  που ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη του Μανόλη Ανδρόνικου – την Παναγία Σουμελά στις πλαγιές του όρους  Βερμίου που αποτελεί το κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο- το βήμα του Αποστόλου Παύλου στην Βέροια – Την Αραπίτσα (τόπο μαρτυρίου) στην Νάουσα και τον Άγιο Νικόλαο με τα πολλά νερά και πλατάνια όπου φάγαμε, υπό τους ήχους όπως πάντα του ακορντεόν του Σταύρου Ελευθεριάδη συνοδευόμενος στο τραγούδι από τα μέλη μας.  Μετά το γεύμα και το χορό αναχωρήσαμε για την Βέροια και την ξακουστή Ελιά όπου ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Γκόγκας και σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιου της Βέροιας μας περίμενε.

Αφού μας καλωσόρισαν πήραμε το καφεδάκι μας και το παραδοσιακό ρεβανί ευγενική προσφορά προς όλους τους συναδέλφους από το Σύλλογο της Βέροιας. Οι  συναδέλφισσες όσες  ήθελαν συνοδευόμενες της κυρίες του Δ.Σ της Βέροιας και την σύζυγο του προέδρου  πήγαν βόλτα στην πόλη της Βέροιας και στα μαγαζιά.

 Αφού βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, ευχαριστήσαμε το Δ.Σ. της Βέροιας για την φιλοξενία και καλώντας τους για ανταπόδοση στο Κιλκίς πήραμε το δρόμο της επιστροφής ευχαριστημένοι κι από αυτήν την εξόρμηση μας.

ΑΠ` ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Σχολιάστε