My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Η εκδήλωση γυναικών αστυνομικών

tseleki-georgiaΤην Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με επιτυχία η εκδήλωση που προγραμματίσθηκε για τις γυναίκες αστυνομικούς, σχετικά με την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου και του εμβολίου του τραχήλου της μήτρας, με κύριο ομιλητή τον πρόεδρο της κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ», μαιευτήρα – χειρούργο γυναικολόγο, διδάκτωρα Ιατρικής του ΑΠΘ, Γιώργο ΦΡΑΓΓΙΔΗ, που με μία εξαιρετική ομιλία κράτησε το ενδιαφέρον των γυναικών με πλήθος ερωτήσεων.

fraggidis-giorgosΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κρουσσών κ. Θεόδωρος ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς, η κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ – ΖΙΟΥΤΑ Αικατερίνη ως Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, γυναίκες Αστυνομικοί, σύζυγοι Αστυνομικών και φίλες της Αστυνομίας.

Η ‘Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο Επιμελητήριο Κιλκίς που για δεύτερη χρονιά μας παρείχε την αίθουσα για την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης, στην υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών κ. ΜΤΙΡΟΖΟΥ Βασιλική για την επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, στους συναδέλφους του γραφείου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Διεύθυνσης Αλκη ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ και Μάξιμο ΚΟΥΖΟΥΚΙΔΗ που για άλλη μια φορά με τις τεχνικές τους γνώσεις συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς επίσης και στον συνάδελφο Επαμεινώνδα ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την φωτογραφική κάλυψη αυτής. Οι δράσεις αυτές προάγουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σχολιάστε