My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Γιορτή Αιμοδοσίας της Τέχνης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία 1η Γιορτή Αιμοδοσίας της Τέχνης, ην Κυριακή 24 Ιουνίου, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής. 

Στην εκδήλωση, στην οποία πρόσφεραν αίμα 9 αιμοδότες, ενώ άλλοι 5 αποκλείστηκαν λόγω χαμηλού  αιματοκρίτη, παραβρέθηκαν πολλοί και πολλές φίλοι/ες, ενώ η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ, με τους Φωκίωνα Παπαδόπουλο, Χάρη Ισαακίδη, Ιωάννα Τσουβελεκίδου και Ηρωδή Γκρέκα, η οποία είχε και την σκηνοθετική επιμέλεια, παρουσίασε θεατρικό δρώμενο με τον τίτλο “Έλα στη θέση μου”.

Επίσης, ο χορευτής και δάσκαλος χορού, Ηλίας Καλπάκας, παρουσίασε την παράσταση “χορεύοντας για αυτούς που δίνουν ζωή”,  με ρετρό χορούς των δεκαετιών ’30 και ’40 και ταυτόχρονη προβολή κλασικών ταινιών.

Τέλος, η έκθεση αγιογραφίας του εργαστήριου αγιογραφίας της “Τέχνης” με έργα των Μπάμπη Παπαδόπουλου, Όλγας Σιμόνοβα, Γεωργίας Κελεσίδου και Σπυρίδωνα Γκίκα, υπό την καθοδήγηση του αγιογράφου Πέτρου Καλλίνου, ξεχώρισε και πρόσθεσε την εικαστική νότα της ημέρας.

Ευχαριστιες

Από καρδιάς ευχαριστώ στο γιατρό μας το Θανάση Γιακαμόζη και τις νοσηλεύτριες Ευγενία Αγγελίδου και Αναστασία Μιχαηλίδου που ακάματα μοιράστηκαν μαζί μας το πρωινό της Κυριακής τους.

Ευχαριστούμε και το διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς για την παρουσία του και ένταξη της γιορτής στις εκδηλώσεις “Ελευθέρια 2018” του Δήμου Κιλκίς, τα στελέχη του Νοσοκομείου Κιλκίς που παραβρέθηκαν στη γιορτή.

Σχολιάστε