My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η ανταλλαγή δώρων είναι …παιχνιδάκι!

Picture showing group of friends having fun at birthday party

thelist: η πρωτότυπη startup από τη Λάρισα που κάνει την ανταλλαγή δώρων … παιχνιδάκι!

Η προσφορά δώρου είναι μια από τις πιο μεγαλειώδεις χειρονομίες του ανθρώπινου είδους. Μια χειρονομία που δείχνει εκτίμηση, ενδιαφέρον,αγάπη. Μια χειρονομία που δίνει χαρά τόσο σε αυτόν  που λαμβάνει το δώρο όσο και σε αυτόν που το προσφέρει.

Η επιλογή του κατάλληλου δώρου ωστόσο συχνά είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος: Τι να του πάρω; Θα του αρέσει; Μήπως το έχει ήδη; Μήπως δεν ταιριάζει στο στιλ του;

Το thelist.grείναι η πρωτότυπη startup από τη Λάρισα που ήρθε για να αφαιρέσει τον πονοκέφαλο από την επιλογή δώρου ώστε να μείνει μόνο η χαρά της προσφοράς και η ικανοποίηση ότι αυτό που προσφέρεις, είναι κάτι που πραγματικά θέλει ο αποδέκτης.

Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή:

Γράφεσαι στην ιστοσελίδα και μέσα από την «Προσθήκη φίλων» στέλνεις μήνυμα στο αγαπημένο σου πρόσωπο να κάνει λίστα με τις επιθυμίες του. Αν είναι ήδη μέλος της σελίδας, απλά του στέλνεις αίτημα φιλίας.

Υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα επώνυμων καταστημάτων (ρούχα, βιβλία, είδη τεχνολογίας, αθλητικά) για να επιλέξει και να προσθέσει στη λίστα επιθυμιών του.

Όταν η λίστα είναι έτοιμη κοινοποιείται στους φίλους από το εικονίδιοκοινοποίησης και έτσι οι επιθυμίες γίνονται «ορατές σε φίλους» και ο πονοκέφαλος… πάει περίπατο.

Και επειδή… είναι ωραίο να μοιράζεσαι, αγοράζοντας κάποιο δώρο μέσα από τη λίστα ενός φίλου κερδίζετε επιβραβεύσεις σε μετρητά και οι δύο (100credits=1€) ενώ επιπλέον credits επιβράβευσης προστίθεται στον λογαριασμό μιας αγαπημένης κοινωφελούς οργάνωσης.

Γιατί όπως λέει η ομάδα τουthelist «είμαστε μια παρέα και μας αρέσει να μοιραζόμαστε: τις επιθυμίες μας, τις προτάσεις μας και τις επιβραβεύσεις!».

Γίνε μέλος της ιστοσελίδας: https://www.thelist.gr/home/login?mode=register

Δες το αναλυτικό βίντεο: https://www.thelist.gr?playvideo=3

Σχολιάστε