My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η «Ανάσα Ευαισθησίας» ευχαριστεί…

Η «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Αγροδυναμική Κιλκίς» για , ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον Φορέα μας!Με χαρά και ευγνωμοσύνη υποδεχόμαστε την «Αγροδυναμική Κιλκίς» και τον κ. Καρατσιβίδη Απόστολο στη μεγάλη οικογένεια του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας».

Ευχαριστούμε για την ενίσχυση του Συλλόγου μας με εκατονταδες συσκευασιες τροφίμων μακράς διαρκείας.Παραλάβαμε 500 πακέτα με αλεύρι, ζάχαρη, σάλτσες, χυμούς και ξύδια.

Τα αγαθά αυτά θα συσκευασθούν σε πακέτα τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, ώστε να τους παρέχουμε μια μικρή βοήθεια στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για εν όψει των Αγιων Ημερών που πλησιάζουν.

Τέτοιες πράξεις αποτελούν παράδειγμα αλληλοβοήθειας και υποστήριξης καθώς κάνουν πράξη το «Βοήθα τον Πλησίον σου». Χαιρόμαστε να συνειδητοποιούμε ότι τις δύσκολες μέρες που περνάμε, υπάρχουν άνθρωποι που τις φωτίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς τον κ. Καρατσιβίδη Απόστολο και την «Αγροδυναμική Κιλκίς».Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Το φως της Αναστάσης ας φωτίσει τις ψυχές μας με αγάπη για τον Πλησίον.

Σχολιάστε