My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η Αγ. Αντωνιάδου με Δ. Τσαντάκη

Ισχυρή και ανατρεπτική γυναικεία υποψηφιότητα της ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ:

H Αγγελική Αντωνιάδου κατάγεται από την Τέρπυλλο. Είναι ο χαρακτηριστικός τύπος της δυναμικής γυναίκας που δεν σταματά να εξελίσσεται.  Ένας άνθρωπος με αξιοζήλευτη ευθύτητα, θετική ενέργεια και δυναμισμό που υπογραμμίζει τον αδέσμευτο και ανεξάρτητο αγώνα προς την νίκη της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς και του υπ. Δήμαρχου Δημήτρη Τσαντάκη.

Είναι Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Κρουσσών. Με την εμπειρία και την εργατικότητά της είναι σίγουρο ότι μπορεί να συνεχίσει και να προσφέρει τα μέγιστα πια στον τόπο μας. Το ενδιαφέρον της για την ανάδειξη τοπικών εναλλακτικών προϊόντων από το Κιλκίς είναι έκδηλο από τις επαγγελματικές και κοινωνικές ενέργειές της. Σήμερα δραστηριοποιείται σε Εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων παραδοσιακών σαπουνιών με τοπικές πρώτες ύλες καθώς και σε αποστακτήριο βοτάνων της περιοχής. Έχει εργαστεί επί 15 έτη σε λογιστήριο μεγάλης επιχείρησης της Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Επιστημών του 16ου αιώνα.

 Η Αγγελική είναι ένας ενεργός πολίτης που δεν εφησυχάζει ποτέ και έχει λάβει μέρος σε πλήθος πολιτιστικών δράσεων. Συμμετείχε στην θεατρική ομάδα της Τέχνης – Κιλκίς, στην Οικο-Κοινωνική Ομάδα Κιλκίς και στη διοργάνωση των διήμερων δράσεων στη Δοϊράνη με περιβαλλοντολογικό και  φυσιολατρικό χαρακτήρα. Αυτή η δυναμική, άμεση και ανατρεπτική γυναίκα που αντέχει στα δύσκολα και έχει δείξει ταυτόχρονα τεράστια ευαισθησία στην ιστορική αλήθεια, ξεχωρίζει και επιτυγχάνει στο στίβο της ζωής. Με την εργατικότητα και την στιβαρή  παρουσία της είναι σίγουρο ότι μπορεί να συνεχίσει να  προσφέρει τα μέγιστα στη Δ.Ε. Κρουσσών.

Καλωσορίζουμε τη Αγγελική Αντωνιάδου με τον ασυμβίβαστο και συνάμα φιλάνθρωπο χαρακτήρα της στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε και θωρακίζουμε τη νίκη μας στα Κρούσσια  με υπερήφανους, δυνατούς και ξεχωριστούς ανθρώπους.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε