My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ημερίδα κλασικού αθλητισμού μίνι

Οι σύλλογοι κλασικού αθλητισμού της πόλης, Γ.Α.Σ. Κιλκίς και Α.Σ. Αίας Κιλκίς συνεργάστηκαν και οργάνωσαν προπονητική ημερίδα με μορφή αγώνων για τα παιδιά των ακαδημιών τους.

Οι νεαροί αθλητές ανήκαν στις κατηγορίες μίνι έως και Κ14. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου και συμμετείχε με την ομάδα του επίσης ο ΑΟΚ Γουμένισσας με αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Τα παιδιά της κατηγορίας μίνι αγωνίστηκαν-έπαιξαν με τη μέθοδο kidsathleticsενώ για τις μεγαλύτερες κατηγορίες υπήρχαν αγωνίσματα ταχύτητας, άλματος σε μήκος, ρίψεις καθώς και ημιαντοχής. Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη καθώς και η συμμετοχή του κοινού που παρακολούθησε από την κερκίδα τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά που κατέκτησαν θέση στην 6άδα κάθε αγωνίσματος με δίπλωμα ενώ στην 3άδα απονεμήθηκαν και μετάλλια. Στην καρηγορία μίνι μοιράστηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Ο στόχος των δύο ομάδων ήταν να νιώσουν τα παιδιά των ακαδημιών τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες και του συναγωνισμού με τους συναθλητές τους καθώς και να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε αφού όλα τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα χάρη στην άψογη συνεργασία των προπονητών των δύο συλλόγων οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση των αγώνων ενώ είχαν και τον ρόλο των κριτών με την βοήθεια και κάποιων γονέων.

Η προπονητική αυτή ημερίδα έληξε με τις βραβεύσεις και με τα παιδιά και των τριών συλλόγων να χαιρετάνε τους γονείς τους στην κερκίδα αγκαλιασμένα δείχνοντας την επιτυχία της διοργάνωσης.

Σχολιάστε