My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ημερήσια εκδρομή από “ΕΥΚΡΑΝΤΗ”

ekdromiΗμερήσια εκδρομή πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 ο Σύλλογος Γυναικων Δήμου ΠΑΙΟΝΙΑΣ ” ΕΥΚΡΑΝΤΗ”. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αναχώρηση απο το Πολυκαστρο με πρώτη στάση στο Ακριτοχωρι Σερρών όπου επισκεφτήκαμε την Ι.Μ.Τιμιου Προδρόμου, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής βυζαντινό μοναστήρι όπου μετα την Θ. Λειτουργία οι καλοσυνάτες και ευγενικές μοναχές μας πρόσφεραν καφε κ γλυκίσματα.

Στην διαδρομή μας προς τον κύριο προορισμό μας το οχυρό Ρουπελ η ξεναγός ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΕ η οποία μας συνόδευε, έκανε την ιστορική αναδρομή κατα την άφιξη μας στο οχυρό. Την σκυτάλη της ξενάγησης πήρε ο στρατιώτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ο οποίος και μας οδήγησε εκτός του οχυρού.

Εν όψη και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου κατέθεσε στεφάνι η πρόεδρος του συλλόγου ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ και εψαλει ο εθνικός ύμνος απο τα μέλη του συλλόγου.

Επόμενη στάση σε παραλίμνιο εστιατόριο στην Κερκίνη όπου απολαύσαμε παραδοσιακό φαγητό και την υπέροχη θεα της λίμνης με τα σπάνια πουλιά.

Τελευταία στάση μας στα Ποροϊα όπου απολαύσαμε τον καφε μας και αγοράσαμε παραδοσιακά προϊόντα απο τον συνεταιρισμό των γυναικών της περιοχής.

Σχολιάστε