My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Ζεστάθηκαν οι σχέσεις τους!

Απ`  ότι φαίνεται ζεστάθηκαν για τα καλά οι σχέσεις του Κώστα Κιλτίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, μετά τη ψύχρανση που είχε φέρει ο προεκλογικός αγώνας!

Πράγματι, μετά τους επαίνους που απηύθυνε δημόσια με δήλωσή του ο πρώην υφυπουργός προς το πρόσωπο του δημάρχου για τη στάση του στο θέμα των φωτοβολταϊκών, οι δυο άνδρες είχαν συνάντηση, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Κιλτίδης δήλωσε εκ νέου την απόλυτη ικανοποίηση του για “την σθεναρή αντίσταση του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου στο ζήτημα της παραχώρησης των κοινόχρηστών εκτάσεων για φωτοβολταικά πάρκα”.

Αλλά ο πρώην βουλευτής δεν έμεινε μόνο σ` αυτό. Επεσήμανε ότι και η μείωση των δημοτικών τελών είναι ενέργεια ιδιαιτέρως θετική για την χρονική συγκυρία, όπως και το επιτυχημένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού μεσούσης της πανδημίας.

Παράλληλα, ο κ. Κιλτίδης έθεσε τα ζητήματα της ύδρευσης του δήμου ως ύψιστη προτεραιότητα, όπως και τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ με την ιδιότητα του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας πρότεινε στον δήμαρχο συνεργασία σε πιλοτικά ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο την αναγέννηση της υπαίθρου.

Ο Δήμος Κιλκίς είναι ο αντιπροσωπευτικότερος στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω των πολλών χωριών και οικισμών του. Ως πρώτο εγχείρημα είναι αυτό των «έξυπνων χωριών», που ήδη έχει προϋπάρξει μια πρώτη συνεργασία, για την υποβολή του σχετικού προγράμματος προς υλοποίηση, τονίζει ο κ. Κιλτίδης,

Παράλληλα εκτιμά ότι ο δήμος προχωρά με θετικά βήματα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση και την πανδημία.

Τέλος, ο πρώην υφυπουργός τονίζει: «Έχοντας ως οδηγό πάντοτε την παρακαταθήκη των αρχών και των αξιών που με εμπνέουν και με οδηγούν, μόνο θετική συνεισφορά επιθυμώ να έχω με αξιοπρέπεια και δεοντολογία. Αυτό έπραξα προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες, έχοντας ένα εκλογικό πλαίσιο νόμου απλής αναλογικής. Σήμερα δηλώνω, ότι ο Δήμος έχει δημοτική αρχή ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και οφείλουμε να ενώσουμε δυνάμεις για υποδομές και υπηρέτηση των πολιτών. Δεν χωρούν ούτε ματαιότητες, ούτε σκοπιμότητες».

Σχολιάστε