My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ζήτησε τα έγγραφα για το ΓΝΚ

Τα επίσημα έγγραφα που τεκμηριώνουν την κατάσταση του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Κιλκίς (προϋπολογισμοί τελευταίων ετών, προσλήψεις προσωπικού, κλπ), ζήτησε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με αίτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας.

Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση αποτέλεσε σειρά δυσφημιστικών δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ, που ακολούθησαν μετά από υπόμνημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προς τον πρωθυπουργό.

Στην αίτηση τονίζεται ότι «η κριτική οφείλει να γίνεται στη βάση επίσημης τεκμηρίωσης και όχι ανυπόστατων κατηγοριών, ιδιαίτερα όταν πλήττεται το κύρος του δημόσιου συστήματος υγείας και απαξιώνεται το έργο των εργαζομένων του».

Όπως τονίζει η κ. Αγαθοπούλου, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγινε τεράστια προσπάθεια ώστε οι δομές υγείας να αναβαθμιστούν και να είναι σε θέση να παρέχουν αξιόπιστες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες.

«Παρά το ότι μένουν πολλά ακόμη να γίνουν, δημοσιεύματα όπως αυτά της ΠΟΕΔΗΝ μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν καθώς συμβάλλουν στην προσπάθεια απαξίωσης και αποψίλωσης του δημόσιου συστήματος υγείας. Κάθε τέτοια προσπάθεια θα μας βρίσκει απέναντι», υπογραμμίζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλήρες κείμενο της Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=20c74b3c-e87e-40b1-8ed9-aad300e700f1.

Σχολιάστε