My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εφαρόστηκαν τα μέτρα στη λαϊκή

Σύμφωνα με τον Δήμο Κιλκίς, η λαϊκή αγορά λειτούργησε το Σάββατο στην έδρα του δήμου με τον καλύτερο τρόπο, σε σχέση με την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

Αυτό προέκυψε από επιτόπιο έλεγχο, που έκανε κλιμάκιο με επικεφαλής το δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαλάσκα και τον πρόεδρο της Ένωσης Μικροπωλητών Κωνσταντίνο Γρίβα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, οι συμμετέχοντες παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές υπαίθριου εμπορίου τήρησαν ευλαβικά τους κανόνες. Οι πάγκοι, εφοδιασμένοι με αντισηπτικά υγρά, ήταν τοποθετημένοι, όπως έχει συμφωνηθεί σε απόσταση 5 μέτρων, ενώ οι μικροπωλητές ακολούθησαν τις οδηγίες ατομικής προστασίας και επιπλέον προμήθευαν με γάντια τους καταναλωτές και απηύθυναν συστάσεις να μην αγγίζουν με γυμνά χέρια τα προϊόντα.

Ο δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πιστή τήρηση των μέτρων, η οποία όπως τόνισε, δείχνει την επαγγελματική ευσυνειδησία των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών αλλά και το επίπεδο ωριμότητας των καταναλωτών που προστατεύουν την ατομική τους αλλά και τη δημόσια υγεία.

Σχολιάστε