My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστίες προς δικηγόρους από ΓΝΚ

nosokomeio-dikigoroi-001Την 31η Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς δια των εκπροσώπων του, ήτοι την Πρόεδρο κα Ευρώπη Αρτόγλου, την Αντιπρόεδρο κα Ντονέλλα Κοσκοσίδου και τον Γενικό Γραμματέα Αδάμ Χριστοδουλίδη, παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και δη στους υπεύθυνους διαχείρισης υλικών κ. Γεώργιο Πολυμένη, κα Σόνια Αντωνιάδου και κ. Στέφανο Αγαθαγγελίδη, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς Ιατρού κ. Θεόδωρου Αποστολίδη και των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων κ. Αχιλλέα Καλεμκερίδη, Πασχάλη Μασούρα και κ. Στέφανου Σαρίδη, φάρμακα και υγειονομικά υλικά συνολικής αξίας τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ.

Πρόκειται για υλικά που θα εξυπηρετήσουν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, τα οποία εξασφάλισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, με πρωτοβουλίες και ενέργειές του, από ανθρωπιστικές οργανώσεις και φορείς του εξωτερικού, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν λόγω του προσφυγικού ζητήματος και επιβάρυναν τη λειτουργία του.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς τιμά τον θεσμικό του ρόλο, επιδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας, δίνοντας νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες όπως η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Στην ελληνική κοινωνία της μεγάλης κρίσης και των πολλαπλών αδιεξόδων, οι δικηγόροι του Κιλκίς επιδεικνύουν το δημόσιο ήθος τους και αποδεικνύουν ότι διαθέτουν πολιτικοκοινωνική συνείδηση και αντιλαμβάνονται ότι ο Σύλλογός τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας που έχει ανάγκη από ενεργούς και συνειδητοποιημένους πολίτες για να διατηρήσει τη συνοχή της.

Ύστερα από τα προαναφερόμενα, τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς και του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς που με τις ενέργειές του και την ως άνω δωρεά στηρίζει έμπρακτα το Νοσοκομείο Κιλκίς, νοηματοδοτώντας στην πράξη την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, ειδικότερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Είμαστε δε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχουν αναληφθεί περαιτέρω πρωτοβουλίες με άοκνη προσπάθεια προς τον παραπάνω στόχο, οι οποίες ελπίζουμε να ευοδωθούν άμεσα προς όφελος του Νοσοκομείου και των ανθρώπων που περιθάλπονται.

Ελπίζουμε δε και ευχόμαστε τέτοιες δράσεις όπως αυτή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς να βρουν αφορμή και έμπνευση και από άλλους φορείς και συμπολίτες μας για όμοιες ενέργειες και να κινητοποιήσουν την παραγωγή πολλαπλασιαστικά αντίστοιχων αντανακλαστικών που σφυρηλατούν την κοινωνική αλληλεγγύη.

Το Νοσοκομείο μας αφορά όλους άμεσα και κάθε πράξη προσφοράς είναι πολύτιμη.

Σχολιάστε