My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστίες Πολιτιστικού του Φανού

Για ακόμη μια χρονιά η λαϊκορεμπέτικη βραδιά στο Φανό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους περίπου 400 φίλους και φίλες, συγχωριανούς και συγχωριανές και κατοίκους των γύρω χωριών για την παρουσία τους,το κέφι και τη ζωντάνια τους.

Ασφαλώς την ορχήστρα μας τους Sol Mates για το όμορφο λαϊκό πρόγραμμα που μας παρουσίασαν και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας και τον χοροδιδάσκαλό μας Κλεομένη Κατσαρή για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεν. Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης , ο αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων Παύλος Κεσόγλου, ο  πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γιώργος Ιωαννίδης. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και τη στήριξη τους.

Πάνω απ όλους όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου που εργάστηκαν για την προετοιμασία της χθεσινής βραδιάς και τους χορηγούς μας. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για του χρόνου με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και δημιουργικοί και την ελπίδα να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Από δελτίο τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού

Σχολιάστε