My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ευχαριστίες από Π.Σ. Μέσων Αποστόλων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων ευχαριστεί θερμά όλους τους κατοίκους των Μέσων Αποστόλων, μέλη και τους φίλους του Συλλόγου από τους όμορους οικισμούς των Άνω Αποστόλων (με επικεφαλής το πάντα δραστήριο ζεύγος Πατρός Δημητρίου Κομνηνού), Μαυρονερίου, Παλαιού Αγιονερίου καθώς και του Κιλκίς, οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν την πρόθεση του Συλλόγου για την προετοιμασία αποστολής προς τους σεισμοπαθείς του Τυρνάβου κινητοποιήθηκαν άμεσα και με πρωτοφανή και συγκινητικό τρόπο συγκέντρωσαν – σε ελάχιστο χρονικό διάστημα – υλικά αγαθά και- μάλιστα σε ποσότητες -που ούτε κατά διάνοια αναμέναμε.

Από τους συγχωριανούς των Μέσων και Άνω Αποστόλων, γίναμε μάρτυρες πράξεων, που δύσκολα μπορούν να εκφραστούν με λόγια: αδειάσανε -στην κυριολεξία- συρτάρια και ντουλάπες, χωρίς πολλοί απ’ αυτούς να νοιαστούν, αν την επόμενη μέρα θα τους έλειπαν πολλά από τα αγαθά που με τόση απλοχεριά μας παραδίνανε. Στην έκφραση του «ευχαριστώ μας» για την πράξη τους, μας απαντούσαν: «εμείς σας ευχαριστούμε, που μεσολαβείτε και μας δίνετε τη ευκαιρία να κάνουμε την αγάπη μας πράξη».

Αίσθημα θαυμασμού προκάλεσαν επίσης και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας τόσο άμεσα, θετικά και με τόση πληθώρα αγαθών, που ξεπερνούσε κάθε προσδοκία μας.

Οι επιχειρήσεις αυτές – κατά αλφαβητική σειρά – είναι:

– ANATOMIC ΗELP (αποστολή ανατομικών στρωμάτων, μαξιλαριών και υφασμάτινων μασκών),

– ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (αποστολή φαγητού σε κονσέρβες),

– ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε. (αποστολή συσκευασμένης ελιάς και πιπεριάς)

– ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. (αποστολή γαλακτοκομικών & χυμών) & το κατάστημα

– ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ (αποστολή φορμών και μπουφάν).

Αξίζει ν’ αναφερθεί επίσης ότι ο κ. Γκανάς Αθανάσιος, ιδιοκτήτης της μεταφορικής Τυρνάβου ΓΚΑΝΑΣ Α.Ε., δέχθηκε με χαρά και έκανε δωρεάν τη μεταφορά. Η απόφασή του αυτή – χωρίς δεύτερη σκέψη – μας συγκινεί.

Το τελευταίο και όχι φυσικά λιγότερο σημαντικό είναι ότι θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε σε δύο φίλους του Συλλόγου: Τον Ιάκωβο Ιγνατιάδη και τον Χρόνη Παρπαρά γιατί χωρίς την προσωπική τους άοκνη και ουσιαστική συνδρομή η αποστολή θα παρουσίαζε σημαντικές δυσκολίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ – από καρδιάς – προς όλους σας, γιατί και μόνο με την πληροφόρηση κάνατε τα συναισθήματά σας πράξη, αναδεικνύοντας έτσι και το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας μας.

Σχολιάστε