My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο από Αθ. Τζούρτζο

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Αθανασίου Τζούρτζου

tzourtzosΤην Κυριακή οι πολίτες στην Παιονία ανέδειξαν τη νέα του Διοίκηση στο Δήμο. Δημοκρατικά, ψύχραιμα και μακριά από κομματικές επιρροές αποφάσισαν για το μέλλον του τόπου μας. Με μεγάλο σεβασμό και υπευθυνότητα, έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη και στην εντολή τους.

Η δική μου ευθύνη αλλά και η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη και καλούμαστε από σήμερα να εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε στο έργο μας και την αποστολή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες, άνδρες και γυναίκες, νέους και νέες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά μου στον τόπο μας. Ευχαριστώ τον  επικεφαλής του Συνδυασμού «Παιονία_Ισχυρή» και τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που κάναμε, αλλά και τους υποψηφίους των άλλων Συνδυασμών για το επίπεδο της αντιπαράθεσης και των επιχειρημάτων.

Δεσμεύομαι και το γνωρίζουν καλά όλοι οι δημότες, ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους στο μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και μαζί θα τα ξεπεράσουμε.

Η νέα σελίδα στο Δήμο Παιονίας άνοιξε την Κυριακή το βράδυ και από σήμερα την γράφουμε όλοι μαζί, γιατί η Παιονία μας ενώνει.

Αθανάσιος Τζούρτζος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «Παιονία_Ισχυρή»

Σχολιάστε