My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“ΕΥΚΡΑΝΤΗ”: Διατροφή και παιδί

eukranti-polykastroΟ Σύλλογος Γυναικών Πολυκάστρου “ΕΥΚΡΑΝΤΗ”, πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Μαιου 2013 στο πολιτιστικό ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ημερίδα με Θέμα: “ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Κ. Γαρυφαλλιάς ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ  και αφού αναφέρθηκε γενικότερα στην σημασία της διατροφής παρουσίασε τους  ομιλητές.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κ. ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ Ρίτσα, τεχνολόγος τροφίμων και διατροφής, η οποία αναφέρθηκε στην ποιοτική διατροφή των παιδιών, στην μέγιστη σημασία των γευμάτων και κυρίως του πρωινού που πρέπει να παίρνει ένα παιδί, ξεκινώντας την ημέρα του.

karvouniari-garoufaliaΣτην συνέχεια πήρε το λόγο η κ. Μαρία ΠΑΝΤΙΚΙΔΟΥ παιδίατρος η οποία τόνισε την καθοριστική σημασία του θηλασμού στους  πρώτους μήνες της ζωής ενός παιδιού καθώς και τις αρνητικές επιπτώσεις της κακής διατροφής στη υγεία ενός ανθρώπου ως παιδί και ως ενήλικας.

Τελευταία ομιλητής ήταν ο κ. ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σταμάτης, καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος τόνισε την μεγάλη σημασία της άθλησης καθώς συμπληρώνει όλα τα οποία προελέχθησαν και  παρότρυνε τα παιδιά σε κάθε είδους δραστηριότητα, είτε είναι βόλτα με το ποδήλατο, είτε εντατική άσκηση ενταγμένη μέσα σε κάποιο αθλητικό φορέα.

Στα συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τις παρευρισκόμενες μητέρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιονίας κος ΚΟΥΛΙΝΑΣ Δημήτριος, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Παιονίας  κος ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ Χρήστος, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιτροπής του Δήμου Παιονίας κος ΤΟΔΑΣ Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής Παιονίας.

 

Σχολιάστε