My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ευκράντη: Ο χορός για τη Γυναίκα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας “ΕΥΚΡΑΝΤΗ” για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας στο κέντρο διασκέδασης “Αλεξάνδρειο”.

Την βραδιά άνοιξε η γραμματέας του συλλόγου κ. Γεωργία Τριανταφυλλίδου, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση αναφερόμενη στον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας. Στη συνέχεια, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε την ιδιαίτερη συμβολή του γυναικείου ρόλου και όπως κάθε χρόνο εκ μέρους του συλλόγου τίμησε γυναίκες της περιοχής για την κοινωνική τους προσφορά.

Οι δύο γυναίκες που βραβεύτηκαν φέτος, είναι ενεργά μέλη της τράπεζας αίματος του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων ¨Οι Ακρίτες¨ και οι οποίες ξεχώρισαν ως οι γυναίκες με τις περισσότερες αιμοδοσίες από την έναρξη λειτουργίας της τράπεζας αίματος (1990) έως και σήμερα. Πρώτη σε αριθμό αιμοδοσιών αναδείχθηκε η κ. Μαρία Ιωαννίδου κάτοικος Πολυκάστρου, η οποία είναι μέλος στην τράπεζα αίματος από το 1999 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 37 αιμοδοσίες.

Την τιμητική πλακέτα στην αιμοδότρια απένειμε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης. Η δεύτερη γυναίκα που τιμήθηκε είναι η κ. Σοφία Αναστασιάδου κάτοικος Αξιοχωρίου η οποία από το 2000 έως και σήμερα αιμοδότησε 32 φορές. Την απονομή τιμητικής πλακέτας πραγματοποίησε η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών και οικοδέσποινα της εκδήλωσης.

Εξίσου αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά της κ. Γαρυφαλλιάς Καρβουνιάρη στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ενός φορητού απινιδωτή ο οποίος θα είναι στη διάθεση των δημοτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Φραγγίδης Γιώργος, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Σιωνίδης Κώστας, ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας κ. Καραθόδωρος Χρήστος, ο κ. Γκαϊτατζής Στέλιος ως εκπρόσωπος της τοπικής ενότητας Πολυκάστρου, εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος γυναικών.

Οι γυναίκες της Παιονίας τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και διασκέδασαν μέχρι αργά υπό τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών “ΕΥΚΡΑΝΤΗ” ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της περιοχής για την ευγενική τους προσφορά σε είδη δώρων για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς της εκδήλωσης.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας “Ευκράντη”

Σχολιάστε