My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για ενίσχυση αγροτων

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη και συνυπογράφοντες τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κατατέθηκε τη Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών με θέμα “Παροχή οικονομικής ενίσχυσης αγροτών ενόψει της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης”.

Στην ερώτησή τους, ο κ. Φραγγίδης και οι υπόλοιποι βουλευτές θέτουν το πρόβλημα των επιπτώσεων από τη δραματική άνοδο της τιμής των καυσίμων και ειδικά του πετρελαίου κίνησης, που είναι πρωταρχικής σημασίας στις γεωργικές εργασίες.

Τονίζουν τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες μετά την αύξηση των τιμών των αγροεφοδίων (σπόροι, λιπάσματα, πετρέλαιο κτλ) και του κόστους παραγωγής αλλά και τις οφειλές και τις δαπάνες που τους επιβαρύνουν στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου.

Τέλος, ζητούν από τους Υπουργούς να ληφθούν μέτρα για την οικονομική ενίσχυση των αγροτών σε σχέση με το πετρέλαιο κίνησης την τρέχουσα περίοδο και να ενισχυθούν εκτάκτως οι αγρότες με επίδομα πετρελαίου κίνησης ανά στρεμματική καλλιέργεια.

Σχολιάστε