My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ερχεται το νεο κομμα – μαζι κι ο Θ. Παραστατιδης;

Η Λούκα Κατσέλη επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τις διεργασίες μεταξύ των διαγραφέντων για τη δημιουργία κόμματος,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι δύσκολο να δοθεί αγώνας από τα μέσα με δεδομένη την πορεία του Κινήματος» και σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έγινε εξουσιαστικό κόμμα, έχασε την επαφή του με τον κόσμο. Ακολουθεί μία πορεία που δεν συνάδει με ένα σοσιαλιστικό, προοδευτικό κόμμα». 

«Προχωράμε και με τον Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», τόνισε η πρώην υπουργός και έθεσε ως στόχο να προκύψει μία κυβέρνηση της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές. Στο νέο κόμμα ενδέχεται να ενταχθεί κι ο βουλευτής του νομού μας, Θόδωρος Παραστατίδης, μετά τη γνωστή διαγραφή του απ` την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Κατσέλη εξέφρασε την άποψη ότι το Μνημόνιο- 2 θα αποσταθεροποιήσει και το πολιτικό σύστημα και δήλωσε σίγουρη ότι θα προκύψουν πολλά νέα κόμματα. Τάχθηκε δε υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου, διότι «το σημερινό μάς οδηγεί στα βράχια». Αρνήθηκε ότι ανήκει στην ίδια η προεκλογική φράση του 2009 «λεφτά υπάρχουν», διευκρινίζοντας ότι το είπε ο Γιώργος Παπανδρέου σε διαφορετικές εποχές. «Πάντως λεφτά υπάρχουν ακόμη, αφού δεν έχουμε πατάξει τη φοροδιαφυγή και είναι αστείο να έλθουν γερμανοί εφοριακοί» πρόσθεσε.

Σχολιάστε