My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

7 οι ενδιαφερομενοι, χωρις τον Συμπιλιδη!

Τελικά, οι πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24 επιβεβαιώθηκαν κι η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για τους υποψήφιους βουλευτές στη ΝΔ έληξε, χωρίς να υποβάλλει τέτοια ο Γ. Συμπλίδης, σε αντίθεση με τα ονόματα που αναφέραμε στη μεσημβρινή μας ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, αίτηση για υποψηφιότητα, μαζί με τα προβλεπόμενα 300 ευρώ, κατέθεσαν οι: Σάββας Τσιτουρίδης, Γιώργος Γεωργαντάς, Ελισσάβετ Δημητριάδου, Χρήστος Αιδινίδης, Μάκης Πετζερετζής, Θόδωρος Πασσαλίδης και Ντίνα Συμεωνίδου.

Η μη κατάθεση αίτησης εκ μέρους του κ. Συμπιλίδη προκαλεί ήδη αντιδράσεις σε κύκλους της ΝΔ, οι οποίοι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται σε προσπάθεια διαφοροποίησης για επικοινωνιακούς λόγους, που προσβάλλει τις κομματικές διαδικασίες και τελικά τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να κατατεθεί η αίτηση του κ. Συμπιλίδη απ` ευθείας στη κεντρική διοίκηση του κόμματος, στην Αθήνα. Ωστόσο κι αυτή η πιθανή διαφοροποίηση απ` τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους υποψήφιους, είναι βέβαιο ότι θα δέχονταν την κριτική μεγάλου κομματιού της ΝΔ.

Σχολιάστε