My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και το περασμένο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,  στα Λουτρά του Λαγκαδά, όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας που ήταν η τελευταία σημαντική διοργάνωση σε ανώμαλο έδαφος πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου στην Αθήνα,  συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάρα πολλών δρομέων από όλη τη Μακεδονία και Θράκη και ο ιδανικός καιρός για αγώνες αντοχής βοήθησε στην επιτυχία αρκετά καλών επιδόσεων.

Στον αγώνα το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τέσσερις συνολικά αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κερδίσει ενα  μετάλλιο και να πετύχει άλλους δύο τερματισμούς στην πρώτη οκτάδα στις κατηγορίες των αγωνισμάτων.

Συγκεκριμένα τα νέα “ταλεντάκια” των δρόμων αντοχής οι δωδεκάχρονες  Ραχήλ Νικολαίδου και Ελένη Φωτιάδου κατέκτησαν την 2η και 7η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των 1200 μ μαθητριών δημοτικών σχολείων ,   ο Αιμίλιος Μαβίδης κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 3.000 μ της κατηγορίας Παίδων’ ενώ  η Σταυρούλα Δημητριάδου ήταν 19η στα 1.200 μ Παγκορασίδων Β’

Οι νέες επιτυχίες των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα από τον προπονητή Φίλιππο Μισαηλίδη , ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και τη δυναμική που έχει αναπτύξει φέτος ο σύλλογος του Κιλκίς ιδιαίτερα σε αγωνίσματα αποστάσεων στα οποία δεν είχε σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Αθλητές όπως ο Αιμίλιος Μαβίδης και αθλήτριες όπως οι  Ευρυδίκη Ασημακίδου,  Σοφία Καλλίτσογλου, Χριστίνα Αμοιρίδου, Ελένη Φωτιάδου, Ραχήλ Νικολαίδου αποτελούν πλέον τις ελπίδες του Συλλόγου αλλά και του αθλητισμού του Κιλκίς για τους δρόμους αποστάσεων και βάδην. Και είναι βέβαιο πως με την κατάλληλη προπονητική καθοδήγηση από τον Φ. Μισαηλίδη ότι θα χειροκροτήσουμε πολύ σύντομα σημαντικές επιτυχίες όχι μόνο σε περιφερειακό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Σχολιάστε