My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιτέλους αντλιοστάσιο Αματόβου!

Σύμφωνα με το Δήμο Παιονίας, το αντλιοστάσιο της Αματόβου, που επιτέλους λειτούργησε, συνέβαλε στο να περιοριστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα από τις πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις, οι οποίες δημιούργησαν τελικά πρόβλημα σε ένα πολύ μικρό μέρος του συνόλου των αγροκτημάτων της περιοχής.

Τα δύο υφιστάμενα αποχετευτικά αντλιοστάσια Αρτζάν και Αματόβου, που κατασκευάστηκαν για την αντιπλημμυρική προστασία δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων των αγροκτημάτων Βαφειοχωρίου, Νέας Καβάλας, Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Λιμνοτόπου, Σιταριάς, Άσπρου, Αξιοχωρίου και Χρυσόκαμπου, εκσυγχρονίσθηκαν από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και παραδόθηκαν προς χρήση στον Δήμο Παιονίας στις 18 Μαΐου 2015.

Έκτοτε, όμως, λειτούργησε μόνο το αντλιοστάσιο της Αρτζάν. Γι` αυτό και η νέα διοίκηση του δήμου, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια τα πλημμυρικά φαινόμενα έπληξαν πάνω από 50.000 στρέμματα, έθεσε σαν πρώτη προτεραιότητα την πλήρη λειτουργία του συστήματος αποστράγγισης της περιοχής και προχώρησε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει και το αντλιοστάσιο της Αματόβου.

Σχολιάστε