My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επισκεψη φανταρων στο Ειδικο Σχολειο

Αξιωματικοί και στρατιώτες από τις δυο μονάδες της Αργυρούπολης – Κιλκίς 596 Α/Μ ΤΠ και 116 Α/Μ ΜΠΠ βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και μοίρασαν χαμόγελα, γλυκά και μουσικές. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγού μαζί με τους μαθητές.

Με την ευκαιρία, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Καββαδία Χρήστο, τους διοικητές της 596 Α/Μ ΤΠ Ανχη (ΠΖ) κ. Μοδίτση Κωνσταντίνο, και της 116 Α/Μ ΜΠΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Παράσχο Νικόλαο, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες των στρατιωτικών μονάδων για την ηθική και υλική υποστήριξη που προσφέρουν στο σχολείο.
Επίσης ευχαριστούν τους Προσκόπους Κιλκίς για την εθελοντική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Ποζίδου Βούλα, τα Δημοτικά Σχολεία του νομού Κιλκίς για τη συνεργασία τους και όλους τους πολίτες που ενθαρρύνουν, συμπαραστέκονται και βοηθούν κάθε προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.

Σχολιάστε