My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις σε δήμους και αντιπεριφέρεια

Τον διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, δέχθηκε τη Παρασκευή στο Διοικητήριο ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Κονταδάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Φωτίου και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς, Μηνά Παπαδόπουλο, ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη για τα έργα που υλοποιούνται ή έχουν τεθεί σε τροχιά υλοποίησης.

Στον Δήμο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της μονοήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Κιλκίς μετά από πρόσκληση της ΔΕΕΠ, ο κ. Κονταδάκης έγινε δεκτός και από τον δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης,ο οποίος

τον ενημέρωσε για μεγάλα έργα όπως αυτό της ΔΕΥΑΚ ύψους 25.000.000 ευρώ και το Δικαστικό Μέγαρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης ο νέος εκλογικός νόμος, η διαχείριση της πανδημίας από το δήμο και το πρόγραμμα της κινητικότητας στις δημοτικές υπηρεσίες.

Στο Δήμο Παιονίας

Την Παρασκευή ο κ. Κονταδάκης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μηνά Παπαδόπουλο.

Ο κ. Σιωνίδης ιεραρχώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αναφέρθηκε στα εξής:

  • Στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής της αρχής της αναλογικότητας και την άμεση και δραστική μείωση του αριθμού των προσφύγων – μεταναστών στη δομή της Νέας Καβάλας, έως την οριστική κατάργηση της.
  • Στην αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργείται από την ύπαρξη της δομής στα σχολεία του δήμου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
  • Στην υποστελέχωση λόγω συνταξιοδοτήσεων και κινητικότητας που έχει φέρει τον δήμο σε δεινή θέση. Την ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων και την συνέχιση των προγραμμάτων κοινωνικής απασχόλησης.
  • Στην διατήρηση της αναστολής λειτουργίας των διοδίων του Πολυκάστρου για όσο διάστημα ο δρόμος δεν εκσυγχρονίζεται.
Σχολιάστε