My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ: Ολοκλήρωση τμήματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ το 1Ο τμήμα εξετάσεων αγροτών στην πιστοποίηση για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

epimorfosiΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός φορέας κατάρτισης και το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στο Νομό, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι υποψήφιοι, αφού πρώτα συμμετείχαν σε οργανωμένο πρόγραμμα κατάρτισης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης, διάρκειας 10 ωρών, σημείωσαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις.

Οι εξετάσεις έγιναν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας υπολογιστής ανά εξεταζόμενο, και τα θέματα λήφθηκαν ηλεκτρονικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαφορετικά για κάθε εξεταζόμενο.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και η συνεργασία και υποστήριξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την όλη διοργάνωση και τη λήψη των ερωτήσεων της εξέτασης ήταν άψογη.

Καθοριστικής σημασίας ήταν ο άρτιος εξοπλισμός πληροφορικής και η υποδομή που διαθέτει η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί το Υπουργείο και η ειδική εφαρμογή των εξετάσεων.

Το Πιστοποιητικό απονεμήθηκε στους επιτυχόντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, σε κλίμα μεγάλης ικανοποίησης και πολλών θετικών εντυπώσεων.

Να θυμίσουμε ότι από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει συνεχώς:

o             προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης και

o             εξετάσεις πιστοποίησης

σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για κατάρτιση ή/και εξέταση.

Δελτίο τύπου από ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Σχολιάστε