My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επικίνδυνες πια οι Καπναποθήκες

Επικίνδυνες για την ασφάλεια της στάθμευσης των οχημάτων και για τη κυκλοφορίας των πολιτών στον περιβάλλοντα χώρο τους, έχουν καταστεί οι Δίδυμες Καπναποθήκες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κιλκίς. 

Για το κτήριο, που κάποτε προορίζονταν για πολιτιστικές χρήσεις, η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κιλκίς έλαβε αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς για πτώση σοβάδων, και μετά από αυτοψία που διενήργησε διαπιστώθηκε ότι οι αποσαρθρώσεις της τοιχοποιίας καθιστούν επικίνδυνο το κτίσμα.

Η τεχνική έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης κοινοποιήθηκε στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (Αυτοτελές Γραφείο Κιλκίς, πρώην Κ.Ε.Δ.), στην οποία ανήκει η ιδιοκτησία των Δίδυμων Καπναποθηκών, προκειμένου να προχωρήσει στις δέουσες επισκευαστικές εργασίε.

Παράλληλα, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου έλαβε τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς να συμβάλλει στην εκκένωση του χώρου από οχήματα.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του κτηρίου, ο Δήμος Κιλκίς θα προχωρήσει εκ νέου στη χρήση του προαύλειου ως χώρου στάθμευσης οχημάτων.

Σχολιάστε