My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επαφές για θέματα της Παιονίας

Σειρά επαφών με όλους τους αρμοδίους φορείς προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις για θέματα της Παιονίας ξεκινά ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης.

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε κατά την επίσκεψή του στον δήμο, την περασμένη Παρασκευή 16 Μαρτίου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη προκειμένου να ενημερωθεί, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, για θέματα που αφορούν τον δήμο ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα συμμετείχαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Ευθυμιάδης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γρίβας κ. Μπακάλης, η αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γουμένισσας κ. Δούμου και ο πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Γουμένισσας Αντ. Ρήτος.

Σύμφωνα με τον Δήμο Παιονίας, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

  • Η κατάσταση του οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ μέχρι τους Ευζώνους και το θέμα των διοδίων. Η μεταφορά του νερού από τις πηγές Παϊκου για την υδροδότηση της Δ.Ε. Πολυκάστρου. Η ανάγκη για την ανάδειξη των διατηρητέων κτιρίων στον ιστορικό οικισμό Γουμένισσας.
  • Ο αρχαιολογικός χώρος της Ευρωπού. Η ολοκλήρωση της κατασκευής του αρδευτικού δικτύου (Ζώνη 1) Αρτζάν Αματόβου. Η αντικατάσταση αγωγού μεταφοράς νερού για την ύδρευση των πρώην δήμων Αξιουπόλεως και Ευρωπού από τις πηγές Παίκου. Η κατασκευή βιολογικών καθαρισμών σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων για τον Άγιο Πέτρο, το Βαφειοχώρι και την Ποντοηράκλεια.
  • Η παραχώρηση κατά χρήση του αεροδρομίου της Νέας Καβάλας για δημιουργία πάρκου αεραθλητισμού μετά την εκκένωση του από τους πρόσφυγες και μετανάστες. Η κατασκευή οδικού δικτύου σύνδεσης Δ.Κ. Πολυκάστρου-Μνημείου Α΄ Παγκοσμίου-ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου του Πολυκάστρου.
  • Η περαιτέρω ανάπτυξη της καστανοκαλλιέργειας όπως και της αμπελοκαλλιέργειας με την διοργάνωση ημερίδας την περίοδο της Γιορτής Κάστανου και του Φεστιβάλ Κρασιού με στελέχη του ΥΠΑΑΤ.

 

 

 

Σχολιάστε