My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επανέρχονται οι άνδρες του Αλέξανδρου

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επανιδρύει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την ανδρική του ομάδα. Ένα συγκρότημα που θα αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά εφήβους, με όρεξη για πολλή δουλειά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως με υψηλούς στόχους για περαιτέρω ανέλιξη.

Άλλωστε σε αυτόν τον τομέα ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι πρωτοπόρος μιας και έχει τροφοδοτήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλες ομάδες της χώρας, όπως ο Γιάννης Κάργας αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Βέργος επιθετικός του Παναιτωλικού, ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος επαγγελματίας πλέον με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Συμεωνίδης στην Κ17 του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στην Κ15 του Άρη, και λίαν προσφάτως ο Στέφανος Ρεμπετσιώτης στην Δόξα Δράμας.

Σε αυτό το σύνολο θα προστεθούν ποδοσφαιριστές ακόμη και από την Κ14 της Ακαδημίας μας (μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και περγαμηνές καθώς είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου θα είναι ο Μιχάλης Αναστασιάδης, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κάτω από επαγγελματικές συνθήκες σε ότι έχει να κάνει με την υλικοτεχνική υποδομή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι προπονήσεις διήρκησαν μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ξεκινούν εκ νέου το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.”

Σχολιάστε