My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη των ΑΝΕΛ στον Βεργίδη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου επίσκεψη αντιπροσωπείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρ. Βεργίδη.

Στην συνάντηση, από πλευράς ΑΝΕΛ παρευρέθηκαν, η συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και οι πολιτευτές, Νικόλαος Τατίδης και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος.

Η αντιπροσωπεία έθεσε ζητήματα όπως πολιτικής προστασίας, υποδομών, παιδείας, αγροτικά, λειτουργίας δημόσιας διοίκησης κ.ά. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε πως κάποια από αυτά θα λυθούν και κάποια δρομολογούνται στο άμεσο μέλλον.

“Τόσο τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όσο και οι πολιτευτές, διαβεβαιώσαμε τον κύριο Βεργίδη, πως θα έχουμε συνεργασία στο πλαίσιο επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά του, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των πολιτών”, τονίζεται σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝΕΛ εκδόθηκε το ακόλουθο κάλεσμα:

“Το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι συνυφασμένο με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την παιδεία μας, την κουλτούρα μας και εν τέλει είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εθνική μας ταυτότητα και κυριαρχία. Το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι ΕΛΛΑΔΑ! Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε αμετακίνητοι στην στάση μας περί μη χρήσης του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή παραγώγου του, είτε στην Ελληνική είτε σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της ΠΕ. Κιλκίς συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, χαιρετίζοντας την διοργάνωση και καλώντας όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν.”

Σχολιάστε