My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Τσαντάκη σε ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους την ιδιαίτερη ευαισθησία που πρέπει να επιδείξει ο Δήμος στο θέμα της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης στους αδύναμους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό και η επίσκεψη του την προηγούμενη εβδομάδα στους χώρους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Συνοδευόμενος από την πρώην πρόεδρο της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Βούλα Ποζίδου ενημερώθηκε από τη διευθύντρια και το προσωπικό για τις ειδικότητες εξυπηρέτησης και το μαθητικό δυναμικό των ωφελούμενων παιδιών.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση παιδιών με αναπηρία, την κοινωνική τους ένταξη, τη στήριξη των οικογενειών τους και φυσικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με περιήγηση στους επιμέρους λειτουργικούς χώρους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις ανάγκες και τα αιτήματα τους.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη δεσμεύτηκε να είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς. Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε