My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη σε Νοσοκομείο Γουμένισσας

Ειρήνη ΑγαθοπούλουΤη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, πραγματοποίησε συνάντηση με εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας. Η συνάντηση είχε σκοπό να ενημερωθεί η βουλευτής για την κατάσταση της υποβαθμισμένης πλέον υγειονομικής μονάδας της Παιονίας και να ακούσει τα αιτήματα των εργαζομένων.

Η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι η υγεία είναι αγαθό που προστατεύεται από το Σύνταγμα και για το ΣΥΡΙΖΑ υγεία και άνθρωπος αποτελούν προτεραιότητα, σε αντίθεση με την νεοφιλελεύθερη πολιτική στο χώρο της υγείας και τις μνημονιακές επιλογές, που επιφέρουν λειτουργική κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων και γενικότερη απαξίωση ασθενών και υγειονομικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, την εικόνα κατάρρευσης επιβεβαίωσαν και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου: Έλλειψη ιατρικού προσωπικού, έλλειψη υγειονομικού υλικού και φαρμάκων, έλλειψη ασθενοφόρων και οδηγών, κλινικές που υπολειτουργούν ή κλείνουν και  εργαζόμενοι που έχουν υποστεί λεηλασία στις αμοιβές τους. “Αυτή είναι η εικόνα του ΓΝΣ Γουμένισσας, ενός νοσοκομείου με άρτιες κατά τα άλλα κτιριακές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση χιλιάδων κατοίκων της περιοχής να έχει υποβαθμιστεί δραματικά και εργαζόμενοι και κάτοικοι να εκφράζουν τους φόβους τους για κατάργηση ή συγχώνευση του νοσοκομείου”, τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Αγαθοπούλου διεμήνυσε ότι είναι στο πλευρό τόσο των εργαζομένων όσο και των κατοίκων, ότι σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ είναι να μην χαθεί κανένα κρεβάτι, κανείς ασθενής να μη μείνει αβοήθητος και κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά και δεσμεύτηκε για περαιτέρω ενέργειες και πρωτοβουλίες, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για να μπει ένα φρένο στην υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή.

Σχολιάστε