My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Κολότσιου σε οικισμούς

kolotsios1

kolotsios2Το Πευκόδασος, Μικρόδασος, Πλατανιά, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Ευζώνους και Ποντοηράκλεια, επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης Κιλκίς, Περικλής Κολότσιος, μαζί με του περιφερειακούς του συμβούλους Λεωνίδα Τζαβέλα και Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο.

Σε όλα τα χωριά οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με χαρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Κολότσιος επισκέφθηκε αυτά τα χωριά. Οι κάτοικοι, ένω είχαν μεγάλη αγωνία για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στις ομάδες Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ , άφηναν στην άκρη για λίγο τον αγώνα, γιατί η παρουσία του κ. Κολότσιο, γινόταν αισθητή αμέσως .

kolotsios3Χαρακτηριστικό είναι ότι η νεολαία της Ποντοηράκλειας, μόλις είδε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» άφησε τον αγώνα και μιλούσε με τον κ. Κολότσιο για όλα όσα τους προβληματίζουν.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης άκουσε τα προβλήματα των νέων και δήλωσε  ότι πρωταρχικός του στόχος είναι ο Άνθρωπος και όχι η πολιτική και η καρέκλα. “Θα είμαι δίπλα σας, όπως τόσα χρόνια. Τα τηλέφωνα μου είναι πάνω στην κάρτα και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου ανά πάσα στιγμή», τους είπε.

Δελτίο τύπου από Π. Κολότσιο

 

 

Σχολιάστε