My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Εξυπηρέτηση και συγκίνηση”!

Ένα συμβολικό ταξίδι στη διαδρομή ΣΣ Μουριών – Κιλκίς, με το νέο δρομολόγιο προαστιακού τύπου Θεσσαλονίκη – Κιλκίς – Σέρρες, έκαναν το περασμένο Σάββατο ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Σημαιοφορίδης και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας.

Ως γνωστό, τα νέα δύο δρομολόγια καλύπτουν αυθημερόν τις μετακινήσεις πολιτών επτά οικισμών (Σ.Σ.Μουριών, Δοϊράνης, Χέρσου, Μεταλλικού, Κρηστώνης, Πεδινού, Γαλλικού) και της πόλης του Κιλκίς, προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε:

“Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την μεγάλη εξυπηρέτηση που προσφέρει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, στους κατοίκους χωριών που είχαν πάρα πολλά χρόνια να έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Η διαδρομή συγκινεί πολλούς από εμάς τους Κιλκισιώτες, για τους οποίους αυτό το μέσο ήταν το κύριο μέσο συγκοινωνίας στα παλιότερα παιδικά τους χρόνια”.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Κιλκίς επισήμανε τις ωφέλειες που θα έχει το νέο σιδηροδρομικό δρομολόγιο στη μεταφορά των κατοίκων της περιοχής από και προς το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη ως μιας εξυπηρετικής και πιο φθηνής λύσης.

Σχολιάστε