My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εξαιρετική παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς

Στην 8η Δωδωναία συνάντηση – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή.

gas-kilkis-stivos

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η 8η Δωδωναία συνάντηση που διοργάνωσε η ΕΚΑ Δωδώνη. Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού έζησαν τα Ιωάννινα και  οι Ζωσιμάδες.

1975034_667726953286099_1877210558_nΠάνω από 650 αθλητές ηλικίας 5-15 ετών από 16 συλλόγους της χώρας πήραν μέρος στην 8η Δωδωναία συνάντηση στίβου που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων στο στάδιο των Ζωσιμάδων. Η εκδήλωση έγινε το πρωί της Κυριακής 23 Μαρτίου και συμμετείχαν αθλητές συλλόγων που καλλιεργούν τον στίβο από την Αλεξανδρούπολη, την Κατερίνη, το Κιλκίς, τη Νάουσα, τη Λευκάδα και όλη την Ήπειρο ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία στην κερκίδα πάνω από 1000 γονιών και φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Η αποστολή του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν πραγματικά απίστευτη. Πενήντα αθλητές και αθλήτριες και άλλοι τόσοι γονείς και φίλοι του τμήματος στίβου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και τους προπονητές και προπονήτριες της ομάδας βρέθηκαν στο στάδιο συμμετέχοντας στην μεγάλη αθλητική γιορτή.

DSCF0109Αν και τα επιμέρους αποτελέσματα έχουν μικρή σημασία μπροστά στο μεγαλείο του κλασσικού αθλητισμού και στη χαρά της συμμετοχής σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, αξίζει να σταθούμε στα δέκα συνολικά μετάλλια που κατέκτησαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου με τους Εφη Πετρίδου, Δέσποινα Χαλκίδου , Μαρία Ντουμανίδου στην ρίψη Μπάλας, τον Ανέστη Νάνο στα 60 μ, την Φανή Αβράμογλου και Δημήτρη Καραμανίδη στα 600 μ, την Ελένη Κωνσταντινίδου στα 300 μ εμπ., τον Παναγιώτη Μουτσουρίδη στα 150 μ, και τις σκυταλοδρομιές αγοριών ( Αλεξανδρος Αλερού, Νίκος Καπέτης, Δημ. Καραμανίδης, Ανέστης Νάνος) και κοριτσιών (Αναστασία Καλογιαννοπούλου, Μέλη Γεωργιάδου, Χρύσα Κεραμάρη, Αννα Ισχνοπούλου) στα 4 Χ 60 μ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα παιδιά του συλλόγου που αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και με αθλητικό πνεύμα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όπως και στις προπονήτριες των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Κιλκίς Νάντια Μπουρλούκα , Μαρίνα Κανελιά, Νανά Περιστέρη και Ελευθερία Πανάγου  για την πραγματικά υποδειγματική δουλειά που γίνεται σε κάθε τομέα στις μικρές ηλικίες.

“Η 8η Δωδωναία συνάντηση αποτελεί πλέον μια καθιερωμένη εκδήλωση με αθλητικό περιεχόμενο και έντονο ενδιαφέρον από άλλες περιοχές”. Στόχος όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑ Δωδώνη Πέτρος Αρλέτος είναι “του χρόνου να έχει και Πανελλήνιο χαρακτήρα”.

Δελτίο τύπου από ΓΑΣΚ

Σχολιάστε