My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εξαιρετική εμφάνιση του Παπαδόπουλου

9ος στα 100 μ. με ρεκόρ, ο παίδας σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών & Νέων Α-Γ.
 
p.papadopoulos-minaretzis-gaskΚαι μόνο η παρουσία του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και η συμμετοχή του στα 100 μ των Ανδρών δίπλα στους κορυφαίους Ελληνες σπρίντερ συνιστούσε επιτυχία για τον δεκαεπτάχρονο αθλητή ταχύτητας του ΓΑΣ Κιλκίς Παύλο Παπαδόπουλο που ήταν ο μοναδικός αθλητής που εκπροσώπησε τον ΓΑΣΚ στην κορυφαία Ελληνική διοργάνωση του στίβου.

Ο “μικρός” (μόνο στην ηλικία) Παύλος Παπαδόπουλος κατάφερε όχι μόνο να ευχαριστηθεί τη συμμετοχή του αλλά και να σταθεί εξαιρετικά πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκορ στα 100 μ. με 11”15 (είχε 11”17) και μάλιστα πρωί και με αντίθετο άνεμο , αλλά και να καταταχθεί στην 9η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (εως και 22 ετών) προσφέροντας και βαθμολογικά στον σύλλογο.

Αν μάλιστα είχε πραγματοποιήσει έστω και ανεκτή εκκίνηση στον προκριματικό ίσως και να είχε γευτεί τη χαρά της συμμετοχής του στον τελικό του αγωνίσματος των Ανδρών (ανεξαρτήτως ηλικίας) αφού ο τελευταίος αθλητής που προκρίθηκε σ αυτόν σημείωσε 11”08!

Το βέβαιο είναι πως ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο στα σπριντ , με πλούσια σωματικά προσόντα και τεράστια περιθώρια βελτίωσης σε όλους του τομείς που εάν συνεχίσει να γυμνάζεται (το εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα μας δε βοηθάει καθόλου σ αυτό) θα εξελιχθεί σε κορυφαίο αθλητή τα επόμενα χρόνια.

Σχολιάστε