My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ενός λεπτού σιγή για τη Χάιδω

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Χάιδως Παπαδόπουλου, που “έφυγε” πριν μια εβδομάδα σε ηλικία μόλις 29 ετών, κρατήθηκε στον αγώνα Ποντιακός Νέας Σάντας – Μακεδονικός Πολυπέτρου.

Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοίκησης των γηπεδούχων, τους οποίους υπηρέτησε επί πολλά χρόνια από τη θέση του προπονητή ο Νίκος Παπαδόπουλος, πατέρας της άτυχης Χάϊδως.

Ο Ποντιακός συνόδευσε την ανάρτηση του σχετικού βίντεο στο facebook υπογραμμίζοντας: “Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Καλό παράδεισο.”

Δείτε το βίντεο

Συλλυπητήρια ανάρτηση του Ποντιακού 

Ολόκληρη η οικογένεια του ιστορικού Ποντιακού Νέας Σάντας θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον κ. Παπαδόπουλο Νίκο και τον γιο του κ. Παπαδόπουλο Ευάγγελο για την απώλεια της πραγματικής αγωνίστριας της ζωής, Παπαδοπούλου Χάιδω.

Ο κ. Νίκος υπήρξε προπονητής του Ιστορικού Ποντιακού στην Γ’ εθνική κατηγορία και ο γιος του κ. Ευάγγελος υπήρξε προπονητής στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Διοίκηση, προπονητής, τεχνικό team και ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και θα βρίσκονται στο πλευρό ολόκληρης της οικογένειας.

Καλό ταξίδι Χάιδω !

Σχολιάστε