My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακοί οι μικροί του Πολυάνειου

Εντυπωσίασαν οι μικροί μαθητές (5 έως 7 ετών) του Πολυάνειου Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς με την πολύ όμορφη και ιδιαίτερα απολαυστική γιορτή μουσικής προπαιδείας που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 31 Μαΐου με αφορμή την λήξη της χρονιάς.

Η γιορτή, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, περιείχε δύο μέρη. Στο πρώτο οι μαθητές έπαιξαν διάφορα κομμάτια με φλογέρα, συνοδεία της καθηγήτριας τους κ. Φρόσως Οικονόμου, αφενός για να εξοικειωθούν με την παρτιτούρα και τα μουσικά σύμβολα και αφετέρου γιατί οι γνώσεις αυτές θα τα βοηθήσουν να επιλέξουν στην συνέχεια των σπουδών τους μουσικά όργανα.

Το δεύτερο μέρος, που ήταν και το πιο συναρπαστικό, τα παιδιά παρουσίασαν στους γονείς και φίλους τους μια μικρή διασκευή του μουσικού παραμυθιού «ο Τριγωνοψαρούλης» ενός ήρωα που υπερασπίζεται με πάθος τον σεβασμό στην διαφορετικότητα. Μια μουσικοκινητική δραστηριότητα που είχε στόχο να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την μουσική αλλά και με άλλες μορφές τέχνης (χορός, τραγούδι, εικαστικά) καθώς και να εκφραστούν και να συνεργαστούν.

Είναι αξιέπαινη και αξιόλογη η δουλειά που γίνεται στο Πολυάνειο Ωδείο σε όλα τα τμήματα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή και θαυμαστά.

Από Μητρόπολη Κιλκίς

Σχολιάστε