My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εντατικά η προετοιμασία της Πλαγιάς

Συνεχίζεται με εντατικοποίηση του ρυθμού και της δουλειάς καθημερινά η προετοιμασία της ομάδας της Αναγέννησης, στο γήπεδο της Πλαγιάς, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας,  στις αρχές Οκτωβρίου.

Το επίπεδο των προπονήσεων έχει δυσκολέψει, καθώς βρισκόμαστε πλέον, λίγο καιρό πριν δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα του μαραθωνίου της Γ’ Εθνικής, όπου η σταθερότητα και η επιμονή, σε συνδυασμό με την αγωνιστική ετοιμότητα μιας oμάδας, είναι τα μυστικά για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα.

Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη, για την έως σήμερα ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στα ζητούμενα της, αλλά και για την κατανόηση του ποδοσφαιρικού πλάνου πάνω στο οποίο θα βασιστεί, σε μεγάλο βαθμό, η ομάδα της Αναγέννησης στο ντεμπούτο της στην Γ’ Εθνική.

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, ορίσθηκαν οι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θα κληθούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, την φετινή ιστορική χρονιά. Πρόκειται κατά σειρά για τους: 1. Παντελιάδη Σάββα, 2. Παρπουτσή Χρήστο, 3. Σερταρίδη Ανδρέα, 4. Τριανταφυλλίδη Ιπποκράτη.

Παράλληλα όμως με την προετοιμασία, οι υπεύθυνοι της ομάδας ”τρέχουν” και το καίριο ζήτημα οριστικοποίησης των συμφωνιών για τις διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και της πώλησης εισιτηρίων (καρτών) διαρκείας, για την ενίσχυση του ταμείου της Αναγέννησης. Προσκαλούν με την ευκαιρία εμπόρους, επαγγελματίες και ιδιώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, κατανοώντας πλήρως την οικονομική στενότητα των καιρών.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, η Αναγέννηση Πλαγιάς θα ταξιδέψει στην Χαλκιδική όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Π.Ο. Ν. Μουδανιών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο ”Μάτα” στη Νέα Ραιδεστό.

Σχολιάστε