My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ενισχυμένος και αποφασισμένος στο ντέρμπι

aris-panteleimona-kilkisΈτοιμος δηλώνει ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα να αντιμετωπίσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 15:00 εκτός έδρας τον, μέχρι στιγμής πρωτοπόρο της κατάταξης, Μακεδονικό Δροσάτου, σε μια αναμέτρηση που πιθανότατα ανάλογα με το αποτέλεσμα ίσως κρίνει στο τέλος και τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου. Στον έναν βαθμό η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχοντας παραχωρήσει μόλις δυο ισοπαλίες.

Ενισχυμένος θα εμφανιστεί ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος μιας και στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα προσπαθήσει να προσθέσει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Η αρχή έγινε με την μετεγγραφή του έμπειρου Κουιμτζίδη Νικόλαου από την Δόξα Πετρωτού ενώ οι προσπάθειες και για άλλες προσθήκες ανάλογης ποιότητας και αξίας ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν.

Μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα παρευρεθούν στην ταβέρνα του χωριού “ΚΡΗΤΙΚΟΣ” για την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου που αποτελεί θεσμό στην πρόσφατη ιστορία του.

Σχολιάστε