My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ενημερωτικές επισκέψεις Σιωνίδη

 sionidis1Το ειδικό βάρος της αμπελουργίας – οινοποιίας στην οικονομική ζωή της Παιονίας και την ανάγκη της έμπρακτης στήριξης στους τομείς αυτούς επισήμανε σε ειδική συγκέντρωση που συγκάλεσε στη Γουμένισσα την περασμένη Παρασκευή 22 Μαρτίου ο υποψ. Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου».

Στο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία – πρόσκληση του κ. Σιωνίδη πολλοί αμπελουργοί και οινοποιοί της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας . Παρών ήταν επίσης ο πρόεδρος  ομάδας αμπελουργών κ. Αντώνης Ρήτος.

sionidis2Σε τρεις άξονες κινήθηκαν οι προβληματισμοί και οι τοποθετήσεις των αμπελουργών: άρδευση, αγροτική οδοποιία, προβολή.  Η προβολή της καλλιέργειας και του οίνου αποτέλεσε και το κεντρικό σημείο των τοποθετήσεων των οινοποιών καθώς η εγνωσμένη ποιότητα των οίνων της Παιονίας, απόρροια των εδαφοκλιματικών συνθηκών και της πανάρχαιης τέχνης των κατοίκων της, όταν συνδυαστεί με τις σύγχρονες μεθόδους της μάρκετιγκ μπορεί να κατακτήσει νέες αγορές και να συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική απογείωση της περιοχής.

Για την αισιόδοξη όμως αυτή προοπτική απαιτείται συντονισμένη δουλειά και της δημοτικής αρχής και στην κατεύθυνση αυτή δεσμεύτηκε να αποτελέσει μία από τις προτεραιότητας της νέας δημοτικής διοίκησης ο κ. Κώστας Σιωνίδης.

Οι αμπελουργοί – οινοποιοί παρέδωσαν στον κ. Σιωνίδη υπομνήματα με τα προβλήματα και τις προτάσεις τους και ο κ. Σιωνίδης δήλωσε ότι εντάσσει ήδη στο πρόγραμμά του συγκεκριμένα μέτρα στήριξης του κρίσιμου αυτού τομέα για την οικονομία της Παιονίας.

sionidis3Σε Νοσοκομείο Γουμένισσας και ΚΥ Πολυκάστρου

Το πρωί της ίδιας ημέρας, Παρασκευής  22 Μαρτίου ο κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και στη συνέχεια το Κ.Υ. Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Στις επισκέψεις αυτές ο κ. Σιωνίδης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους και να ενημερωθεί αναλυτικά και σε βάθος για τα θέματα και προβλήματα του τομέα υγείας – περίθαλψης από τον Διευθυντή του Κ. Υ. Πολυκάστρου Γιώργο Περπερίδη και γιατρούς του Νοσοκομείου Γουμένισσας (ο υποδιοικητής απουσίαζε).

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου»  η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών της Παιονίας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της υπ’ αυτόν πολιτικής της δημοτικής διοίκησης και τούτο θα διασφαλιστεί με εκ των προτέρων ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα αποσκοπούν όχι μόνο σε «πυροσβεστικές» παρεμβάσεις αλλά σε συντονισμένες προληπτικές πολιτικές που εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των νοσηλευτικών και των άλλων μονάδων Υγείας στην περιοχή της  Παιονίας.

Δελτίο τύπου από Κ. Σιωνίδη

Σχολιάστε