My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ελεύθεροι οι δυο της Χαλκιδικής

skouriesΕλεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Χαλκιδικής, οι δύο άνδρες, 39 και 19 ετών, που κατηγορούνται για την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, για τον 39χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η χρηματική ποινή των 8.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες (θείος και ανιψιός) από την Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, κατηγορούνται ότι συνέδραμαν υποστηρικτικά στους δράστες της επίθεσης, κλείνοντας με κομμένους κορμούς δέντρων τους δρόμους γύρω από το εργοτάξιο για την αποτροπή ενδεχόμενης καταδίωξης. Η εμπλοκή τους στην υπόθεση βασίστηκε στην καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων, χωρίς όμως να υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Απολογούμενοι, αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό.

Ο τρίτος κατηγορούμενος θα απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη. Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 20 άτομα, από τους οποίους ήδη έχουν προφυλακιστεί δύο.

Οι τρεις γυναίκες 

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για τις τρεις γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν για τα επεισόδια στο δάσος των Σκουριών περί τα μέσα Μαΐου, με τον εισαγγελέα να εισηγείται την ενοχή τους για τα επεισόδια με αστυνομικούς στο δάσος των Σκουριών. Η δίκη διεκόπη και αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

 

Σχολιάστε